IMG_9855
IMG_9438
IMG_5550
DSCF0355
IMG_8172
IMG_9952
Flygfoto -26
IMG_9985
IMG_5349

PERFEKT PLATS FÖR DIN NÄSTA SEMESTER

Här kan du boka mysiga fjällstugor med bästa ski-in ski-outläge i Edsåsdalen - en genuin fjällby med en lugn och trivsam atmosfär. En vacker dalgång med flera fjäll i hästskoform runt byn och vid vägens slut vidtar en lättillgänglig vildmark.


Via din hemmalift tar du dig snabbt och lätt in i Edsåsdalens familjevänliga lift- och backsystem och sedan lika lätt hem till stugan igen. Det är inte svårt att hitta i skidområdet och några backar ligger ovanför trädgränsen på Renfjället.


I Edsåsdalen har man gått på tur och åkt längd i decennier och den traditionen vårdas fortfarande ömt. Här finns totalt över 60 km spår och byn är dessutom en del av Södra Årefjällen, ett område med över 40 mil preparerade skidspår och leder.


Från stugboendet är det en knapp kilometer till byns samlingspunkt Hotell Köjagården, där det finns pool samt en restaurang som är öppen dagligen under säsong och intill ligger en sportaffär med skiduthyrning.


Det är 9 km till Undersåker, där tåget stannar och där finns en välsorterad livsmedelsbutik.

Till Åre är det 30 minuters färd med bil och där finns förutom ett högalpint skidsystem också ett stort utbud av service.


Missa inta Konst(ig)stigen ni finner information om turen här på länken

https://www.naturkartan.se/sv/jamtlands-lan/konstig-stigen

60 km spår

Lyckans

läger


Skid-uthyrning

Isfiske